Region

Svet

Marina Tadić u strahu za svoj život

Marina Tadić svakodnevno dobija preteće poruke i mejlove od izvesnog Vladimira P. iz Beograda, koji je opsednut njom.

Marina Tadić u strahu za svoj život"Želim da ti stavim ogrlicu za pse, da te šetam, a zatim da te nateram da pojedeš tu ogrlicu dok si obešena za noge" - samo je deo jedne od poruka koje je dobila.
Kako saznajemo, Vladimir je pre nekoliko meseci kontaktirao s Marinom preko Fejsbuka, a zatim je saznao i broj njenog telefona.

"Predstavio joj se kao Grk koji je otvorio klub u Beogradu i pozvao je na sastanak da bi dogovorili nastup. Ona je ubrzo shvatila o čemu je reč i poslala mu poruku da ne želi taj angažman. Nakon toga usledile su ozbiljne pretnje, a Marina je slučaj prijavila policiji" - kaže izvor blizak pevačici.

Ove informacije potvrdila je i Tadićeva i priznala nam da živi u strahu jer joj je Vladimir najavio da će se uskoro „lično upoznati".

"Mislila sam da pojedine koleginice izmišljaju ovakve stvari da bi dobile prostor u novinama, ali sada kad se to i meni desilo, ne znam šta da radim. Plašim se, naročito zato što u poslednjim porukama najavljuje da ćemo se uskoro sresti" - kaže pevačica za Press.

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>