Region

Svet

Obuća koju nose naše zvezde: Skupo i jednokratno (Foto)

Domaće zvezde, kao i one inostrane koje svakako imaju mnogo veći budžet za te stvari, dosta pažnje pridaju svome izgledu, a kako je imidž postao nezaobilazni deo karijere onda se na njega dosta gleda i troši.

Obuća koju nose naše zvezde: Skupo i jednokratno (Foto)



Međutim, poznato je i to da neke od najvećih domaćih zvezdi imaju običaj da stvar koju kupe, odnosno nose u nekoj emisiji ili javnom pojavljivanju, nose samo jednom, tako da se može reći, bar sa strane nas običnih smrtnika, da su to uzaludno bačene pare.

Uz "dobronameran" savet raznih stilista, kojih je sve više na našim prostorima, jer su jednostavno postali "must have", naše Dive se ne libe da za dobar izgled izdvoje pozamašne svote novca.

"Cipela glavu čuva", je stara narodna, a mi se pitamo da li je bitno da li ta "cipela" košta nečiju godišnju platu ili može to i skromnije.

Evo nekih brendova i njihovih cena.



1. Broj jedan na listi su cipele Christian Louboutin. Nisu svetlucave i sjajne, ali ove cipele od aligatorske kože će vas koštati pravo malo bogatstvo 4,645 američkih dolara.



2. Drugo mesto zauzimaju kožne ručno rađene letnje čizme marke Gucci. Koštaju 3,750 američkih dolara.



3. Uvek na samom vrhu, cipele kreatora Gianmarco Lorenzi. Idealne za noćne izlaske ove visoke satenske potpetice koštace vas svega 3,348 američkih dolara.



4. Na četvrtom mestu su sandale Tabitha Simmons. Nežne sa kristalima idealne su za svečane prilike ili buduće neveste.



5. Balmain antilop čizme su takođe u vrhu ove liste najskupljih cipela. Ako je ovo vaš stil mogu biti vaše za 2,725 američkih dolara.



6. Na šestom mestu ponovo cipele Christian Louboutina. One mogu blistati na vašim nogama po ceni od 2,445 američkih dolara.



7. Gucci "Sofia" kristalne cipele sa platformom čine se pristupačnim u poređenju sa ostalim modelima prestižnih kreatora. Možete ih posedovati za samo 2,295 američkih dolara.



8. Rick Owens čizme mogu poslužiti i kao pantalone, shodno tome i cena od 2,073 američkih dolara.



9. Jimmy Choo Marlene sandale od antilopa ukrašene perjem zauzimaju deveto mesto. Možete ih naručiti za 1,995 američkih dolara.



10. Crne gležnjače napravljene od dosta satena i kristala pod potpisom Giuseppe Zanottia, mogu biti vaše za 1835 američkih dolara.

Činjenica je i to da je ženama veoma važno šta imaju na nogama i kada je o lepoti reč ne gledaju cene, a kako se mnogo dobro brinu o muškarcima onda im je oprošteno.

Autor: S.P.
Izvor: Svet Plus, Luxlife.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>