Region

Svet

Ava Karabatić peva na Splitskom festivalu, Neda Ukraden izvisila!

Hrvatska starleta Ava Karabatić nastupiće na ovogodišnjem muzičkom festivalu u Splitu. Upućeni kažu da će bivša učesnica “Survajvera” pevati, ali čelni ljudi festivala tvrde da će ona samo plesati. Istovremeno, direktor festivala odbio je prijavu Nede Ukraden jer joj navodno “pesma nije bila dovoljno dobra” za Splitski festival.

Ava Karabatić peva na Splitskom festivalu, Neda Ukraden izvisila!



"Dobio sam pesmu bez vokala Ave Karabatić i kao takva je prihvaćena. Koliko znam, ona neće pevati nego će imati scenski nastup", izjavio je Tomislav Mrduljaš, direktor Splitskog festivala. On je bio je iznenađen čuvši da će starleta ipak zapevati.

Ava će nastupati u duetu sa Ivanom Ivakovićem Abramom s pesmom “Draga moja treba love“. Pesma govori o čoveku koji se ubija od posla kako bi svojoj devojci mogao da plati izlaske i estetske korekcije.

"Ta cura iz pesme totalno je suprotna od mene. Zato sam i pristala da nastupam, jer sam ja sve svojim rukama zaradila", pohvalila se Ava.

Zanimljivo je da je Avina pesma prihvaćena u verziji bez snimljenih vokala, dok je odbijena pesma Nede Ukraden, koja već dugo na ovim prostorima važi za jednu od najtiražnijih pevačica.

Autor: S.P.
Izvor: 24sata.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>