Region

Svet

Zorica Brunclik: Miroslava Ilića sam mogla da oteram u zatvor

Bomba koja je odjeknula nakon izjave Saše Popovića u kojoj je otkrio da je razlog višedecenijskog sukoba između Miroslava Ilića i njega bila pevačeva navodna želja da „skine“ Zoricu Brunclik i njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša uz pomoć „Granda“ potresla je sve aktere priče.

Zorica Brunclik: Miroslava Ilića sam mogla da oteram u zatvor



O svemu ovome  progovorila je Zorica Brunclik, koja tvrdi da je svojevremeno mogla slavuja iz Mrčajevaca da otera u zatvor!

"Iskrena da budem, pročitala sam intervju Saše Popovića za „Vesti“ i sada mi je jasno da Miroslav Ilić u njemu nije našao saučesnika, ali jeste u čelnicima Radio-televizije Srbije. Sad mi je jasno zbog čega 12 godina nisam ušla na RTS, a Miroslav Ilić se ne skida s nacionalne televizije" - započinje razgovor Brunclikova, koja je za Alo otkrila šokantnu priču o tome kako je čuvenog pevača zamalo oterala u zatvor.

" Isti taj Miroslav vrlo dobro zna da sam mogla u zatvor da ga oteram. Pre 12 godina sam ga i tužila zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković, koju je izrekao posle 5. oktobra. On je tada već imao jednu presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru. E, to je bila moja krivična prijava i advokat Zdenko Tomanović, koji ga je tada branio, može da vam potvrdi, da ja nisam povukla tu prijavu, Mirolav Ilić bi završio iza rešetaka. Tražila sam pismeno izvinjenje i još uvek imam tu presudu gde Miroslav piše: „Izvinjavam se Zorici Brunclik“. Zvonko Tomanović me je molio da povučem prijavu. Bog sve vidi, samo ću to kazati na kraju" - završila je razgovor Zorica Brunclik.

Podsećanja radi, direktor „Granda“ pre nekoliko dana je izjavio kako je Miroslav hteo da „obori“ Zoricu i Kemiša:

"Hteo je da dođe u „Grand“ da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da „skinemo“ Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo!" - rekao je tada Popović.

Autor: J.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>