Region

Svet

Saša Popović: Miroslav Ilić je tražio da uništimo Zoricu i Kemiša

Direktor „Granda" tvrdi da ne želi da otkrije sve prljave tajne o pevaču koji je jedan od najvećih kritičara te produkcije, ali napominje da su se njih dvojica posvađali zato što je Miroslav tražio da zajedno unište Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

Saša Popović: Miroslav Ilić je tražio da uništimo Zoricu i Kemiša



"Ako iko dobro poznaje Miroslava, onda sam to ja. Mi smo ga pratili nekoliko godina na turnejama, odlično znamo šta je radio i kako se ponašao. Kada bih iznosio prljav veš u javnost, bila bi to neviđena bruka i sramota" - rekao je Popović za „Vesti" i posle 12 godina otkrio zbog čega su se posvađali:

Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000, Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je jer je bio ljut na Kemiša i Zoricu. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u „Grand" da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik, da ih zajedničkim snagama oborimo!

Saša tvrdi da nije prihvatio njegov predlog zbog prijateljstva sa Zoricom i Kemišom.

"Zašto da ulazimo u rat sa Kemišom i Zoricom? Nije nam padalo na pamet da zbog Miroslava ratujemo sa PGP-om, RTS-om ili sa bilo kim! Zorica mu je baš mnogo smetala, ali šta mi imamo s tim? Šta oni imaju između sebe to je njihova stvar, s kojom mi nemamo ama baš nikakve veze. Mi smo privatna firma, gledamo svoja posla, tako je uvek bilo i biće. Tada je među nama nastao jaz. Rekao sam mu: „Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas. Ako hoćeš da snimiš album za 'Grand', dobrodošao si." Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo s bilo kim. To je bio kraj priče" - otkrio je Popović.

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>