Region

Svet

Dženifer Lopez dovodi Enrikea Iglesijasa u Beograd!

Svetska pop diva Dženifer Lopez, koja će 20. novembra nastupiti u Beogradskoj Areni u okviru svoje turneje “Dance Again”, pod pokroviteljstvom producentske kuce Skaj mjuzik, dovešće sa sobom i latino zavodnika Enrikea Iglesijasa.

Dženifer Lopez dovodi Enrikea Iglesijasa u Beograd!



On će zajedno sa njom otpevati nekoliko pesama, a odluku da dođe u Srbiju doneo je pre dva dana, budući da se zgodni pevač ne pojavljuje na svim njenim nastupima u okviru turneje.
“Enrike će ipak doci zajedno sa JLo i nastupiće pred publikom u Beogradu. Prema protokolu, on će u Beograd doputovati na sam dan koncerta i sutra ujutro odleteti kući. Iako u početku nije bilo planirano da i on dođe, u poslednjem trenutku je promenjen plan i ipak će se pojaviti na sceni”, navodi sagovornik Pressa blizak pevačicinom timu.

Inače, pošto je objavljena vest da JLo dolazi u Beograd već je počelo veliko interesovanje za prodaju karata. Skaj mjuzik je zbog toga odlučio da u ponedeljak pusti ulaznice u prodaju, jer se očekuje i veliko interesovanje publike iz regiona. Karte se mogu naći po cenama od 2.990 dinara, pa do 22.000 dinara koliko će koštati mesto u VIP loži, a svi zainteresovani ih mogu naći na blagajnama Arene, Doma Sindikata, TC Ušće, Bilet Servisa, knjižara Vulkan i Laguna i u Tržnom centru Bazar u Novom Sadu.

Autor: I.L.
Izvor: Svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>