Region

Svet

Smuvali se Petar Mitić i Ivana Pavković

Iako njihovo druženje u toku prošlogodišnjeg takmičenja za „Zvezde Granda“ nije odavalo utisak da može da se desi neka ljubavna romansa, izgleda da je Petru Mitiću i Ivani Pavković ipak trebalo vremena da se „skapiraju“.

Smuvali se Petar Mitić i Ivana Pavković



Naime, ovaj par je u vezi već neko vreme, a od medija pokušavaju da sakriju svoju ljubav da ne bi, po ugledu na neke kolege, sve pošlo naopako.

"Između Petra i Ivane su prvo krenule simpatije i nisu želeli da žure i da odmah ulaze u vezu, već da se dobro upoznaju i provedu neko vreme zajedno. Jeste da su se dosta družili prošle godine tokom takmičenja „Zvezde Granda“, ali tada su bili zauzeti takmičenjem, a i iskreno, čini mi se da su se tada gledali na drugačiji način. Međutim, pre mesec dana su počeli sami da se viđaju, idu na piće i izlaze, tako da je odmah sve bilo jasno" - priča za Alo dobro obavešten izvor i dodaje da su njih dvoje želeli da što duže sakriju svoju ljubav od medija.

"Oboje su mi rekli da uživaju u svojoj vezi i da im je lepo, ali su hteli da izbegnu da u javnosti pričaju o tome da ne bi malerisali. Verujem da im neće prijati kada se bude pisalo o tome, ali verujem da će se oni postaviti onako kako treba. Njima je sada važno da su zajedno i da dobro rade, pa kako bude" - završio je za naš list dobro obavešten izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>