Region

Svet

Gagi Djogani zbog ukradene pesme ide na sud

Gagija je tužio kompozitor Bane Opačić, autor pesme "Nije ljubav slepa", pošto ju je bivši Anabelin muž snimio sa izmenjenim tekstom za svoj album

Gagi Djogani zbog ukradene pesme ide na sudKompozitor Bane Opačić sprečio izlazak albuma grupe „Fanki dži“ zbog jedne kompozicije koja je navodno njegova, a našla se na CD-u densera. Gagi je to oštro demantovao i poručio Banetu da nije Boris Tadić i da ta pesma pripada rumunskom izvođaču.

Gagi je tražio i dozvolu autora od "Sokoja" za obradu pesme "Nije moja ljubav slepa", a koju je Bane napisao za izvesnog Milana Otaševića pod nazivom "Dobra", a kojoj je Gagi promenio tekst, prenosi Puls.

Povodom nastale situacije dobili smo i zvaničan odgovor izdavačke kuće "Dream house":

"Gagiju obrazovanje nije jača strana, verovatno je to razlog što ne zna da pesma ne može da pripada izvođaču, već autoru. Autor pesme koju je Gagi ukrao jeste Bane Opačić, što je uredno zavedeno u Sokoju, a čega je svestan i rumunski izvođač. Bez želje da se sa Gagijem vodi bilo kakva medijska rasprava, advokati Dream House-a, izdavača Baneta Opačića, će ovu krađu rešiti na sudu".

Autor: S.P.
Izvor: Puls
Foto:Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>