Region

Svet

Biljana Obradović o modi i karijeri za CNN

Posle brojnih intervjua sa svetskim zvezdama autorka emisije “Biljana za vas” za CNN je pričala o modi, stanju u medijima i novinarstvu u Srbiji. Ovo samo još jedan u nizu profesionalnih uspeha Biljane Obradović koja je do sada imala priliku da upozna i razgovara sa najvećim zvezdama poput Venus Vilijams, Karla Lagerfelda, Andželine Džoli i mnogih drugih.

Biljana Obradović o modi i karijeri za CNN



"Srbija ima mnogo talentovanih dizajnera među kojima su Roksanda Ilinčić, Ana Šekularac, Slobodan Protić… koji su osvojili svetsko tržište i čije modele nose mnoge slavne ličnosti poput Mišel Obame" - ispričala je Biljana Obradović za CNN i dodala da uprkos malom tržištu Srbija ima mnogo talentovanih i uspešnih ljudi u svetu.

Biljana Obradović otkrila je da je manekenstvom počela da se bavi još od malena ali da je novinarstvo njena velika ljubav jer je pokreće i donosi nove izazove. Lepa plavuša priznala je da ne planira karijeru u Americi jer u Srbiji ima svoju produkcijsku kući ali da uprskos tome još uvek voli Los Anđeles koji planira uskoro da poseti.

Autor: S.P
Izvor: Blic
Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>