Region

Svet

Ana Bebić: Pevam sa Severinom da zaboravim na bol (Video)

Pevačica Ana Bebić je sa Severinom snimila duet "Italijana", koji je za samo 24 sata imao 500.000 pregleda. Iako je reč o velikom uspehu, mlada pevačica kaže da je to bio samo jedan od načina da se izbori s privatnom tragedijom.

Ana Bebić: Pevam sa Severinom da zaboravim na bol (Video)



"Imali smo priliku da radimo sa Severinom duet i to je velika čast. Imamo u planu da septembar provedemo u studiju i, nadam se, do kraja godine završimo album. Biće na našem albumu još mnogo gostiju i iznenađenja za naše obožavaoce", rekla je Ana za Blic.

Tokom razgovora osvrnula se i na tragediju u diskoteci "Kontrast", u kojoj je izgubila najbolju drugaricu. Kaže da ne voli da priča o tome, ali ipak otkriva da je nakon tog događaja sasvim drugačija.

"Iskreno mislim da čovek ne može od toga da se oporavi i nikada neće moći da živi na isti način, već mora da se nosi s tim nedostatkom. Trudim se da što više radim, pesmu sa Severinom sam počela da radim da bih što pre zaboravila tragediju i da bih se posvetila poslu kako bi vreme brže prošlo. Mnogo sam opreznija. Sada retko izlazim. Spustila sam loptu, više ne žurim nigde i sve radim postepeno" - rekla je i dalje potresena Ana.



Autor: J.B.
Izvor: Blic
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>