Region

Svet

Maju Nikolić izvređali Zemunci!

Uzurpirala ulicu! Pevačica Maja Nikolić je u četvrtak uveče dala sebi za pravo da blokira jednu veoma prometnu ulicu u centru Zemuna, čime je, osim što je prekršila propise, pokazala da ne mari za ljude koji nekoliko minuta nisu mogli da prođu od njenog automobila.

Maju Nikolić izvređali Zemunci!



Naime, Nikolićeva je zbog kupovine u večernjim satima odlučila da svojim „audijem“ zakrči ulicu, te je bila „počašćena“ najgorim psovkama od strane velikog broja ostalih učesnika u saobraćaju. No, to je izgleda nije mnogo uznemirilo!

"Verujte mi da sam bio u šoku koliko je bezobrazna! Mrtva ‚ladna je „parkirala“ svoj automobil nasred dvosmerne ulice i otišla žena da pokupuje šta joj treba. Zbog nekoliko minuta njenog nazovi šopinga, saobraćaj u ulici pored Glavne u Zemunu bio je blokiran. Svi su „legli“ na sirene, ali ona nije marila za to i ignorisla je sve - priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su ljudi koji su izlazili sa parkinga vrištali na nju.

"Alo, bre, šta si ti umislila? Vidiš da niko od tebe ne može da prođe! Nije ovo tvoja ulica! Idi tamo u tvoju selendru pa stani gde ti je volja, seljančuro jedna! - vikao je čovek koji se našao prvi iza nje, međutim, Maja je ćutala i smeškala se dok nije završila kupovinu na trafici.

Onda je jedna žena koja je stajala pored trafike rekla kako je treba polupati i da ne može zbog toga što je pevačica da daje sebi za pravo da se tako bahato ponaša. Ono je bila komedija. Svi se deru na nju, a ona lagano došeta do svog auta, uđe i ode - završio je naš izvor.

Kada smo pozvali Maju da prokomentariše tu situaciju, pevačica je bila kratka.

- Radim, zauzeta sam, prijatno - i spustila slušalicu.

Maja Nikolić gde god da se pojavi napravi pometnju, a tako je bilo i u juče u Palati pravde, kada ju je sudija izbacio iz sudnice! Naime, Nikolićeva je otišla na ročište zbog spora koji ima sa bivšom svekrvom, koju je tužila, ali zbog histerisanja, pevačica i svi ostali bili su izbačeni.

"Novinar je u sudnici, izbacite ga!" urlala je Maja, nakon čega je sudija rekla ljutito da svi izađu i da se suđenje odlaže.

Maja nije želela da daje izjave za medije, istakavši da je ta tužba njena privatna stvar.

Autor: S.P.
Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus


>