Region

Svet

Milica Pavlović: Briga me za komentare baba, za njih sam Britni Spirs (Video)

Milica Pavlović tvrdi da je komentari vezani za njen provokativni nastup ne pogađaju, a za uspeh u životu zahvalna je baki i deki, koji je naučio da flertuje sa kamerom

Milica Pavlović: Briga me za komentare baba, za njih sam Britni Spirs (Video)



Mlada pevačica Milica Pavlović još nije zakoračila na prvi stepenik ka “zvezdanom vrhu”, a već je stekla status najintrigantnije učesnice takmičenja “Zvezde Granda“. Zgodna Leskovčanka već skoro tri meseca privlači pažnju svojim pevanjem, igranjem i harizmom, a oko nje se lome koplja. I dok je gledaoci (mahom stariji) napadaju i optužuju da “više vrcka, nego što peva”, fanovi je podržavaju do obožavanja, tako da 90 odsto priče o ovogodišnjim “Zvezdama Granda” otpada na nju, a 10 odsto na sve ostale.

U poslednjoj emisiji “Narod pita” zluradi komentari išli su dotle da se Milica ne ponaša kao pevačica, već kao go-go igračica.

Milica Pavlović je odrasla u Gornjem Bunibrodu kod Leskovca sa očevim roditeljima, bakom Radom i dekom Vladimirom, jer su joj se roditelji razveli kada je imala pet godina. Mladoj Leskovčanki nije bilo potrebno mnogo vremena da “pokori” Beograd, pa sada osim takmičenja u Grandu, Milica uspešno nastupa po prestoničkim klubovima.

Nova zvezda “Granda” odlično se snalazi pred kamerama, a najviše simpatija je dobila kada je u prvoj emisiji izjavila da ju je deka naučio da flertuje sa kamerom.

"To me je naučio moj deka, koji se zove Vladimir i koji je trenutno u publici, i koga volim najviše na svetu, kao i moju baku. Iskoristiću priliku da kažem da je bio veliki švaler, ja se izvinjavam deda, i da me je on tome naučio" – rekla je Milica u emisiji “Zvezde Granda”.

Milica, koja je usavršavala pevanje u školi Aleksandre Radović kaže da joj ne smetaju komentari u vezi sa njenim ponašanjem na sceni, ali da planira da dovede go-go igračice da starije gospođe uoče razliku u nastupima.

"Svakako imam to u planu da dovedem go-go igračice da vide bakice šta je to, pošto očigledno ne znaju. Samo su naučile go-go, misle to neko samo skače… Ne znaju šta zapravo znači taj pojam".

Takođe tvrdi da se ne obazire na komentare da bolje igra nego što peva, jer smatra da je dobar pevač. Na pitanje da li namerno ide na provokativan nastup, ne bi li privukla medijsku pažnju, Milica odgovara:

"Sigurno ne, to je deo mene. Kako ja doživim pesmu tako je i izvedem. Pevač treba da ima drugaačiji ukus. A to kako ja nastupam, slično je nastupima svetskih zvezda Britni Spirs, Kristine Agilere iRijane. Za nastupe nikad ne uvežbavam koreografiju, sve je stvar trenutka na sceni".
 
Milica Pavlović trenutno nema dečka, studira na Megatrendu (smer: kultura i mediji) i ukoliko sledeće nedelje prođe u veliko finale biće svakako jedan od favorita. Ipak, sudeći po efektu koji proizvodi, ona je već uveliko pobednik ovogodišnje sezone.



Autor: J.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>