Region

Svet

Leontina: Kebo, gde ti je ogledalce?!

Pop pevačica i kompozitorka, Leontina Vukomanović, sinoć je, narodski rečeno, pošteno “izlupala po ušima” folkera Dragana Kojića Kebu. Leontina ga je prvo optužila kako proziva takmičarke koje igraju na sceni, poput Milice Pavlović i Nikoline Kovač, a on sam igra dok peva, a zatim mu je nabila na nos da se njoj daleko više sviđa da sluša Šabana Šaulića, da bi ga kasnije zamolila da ostavi ogledalce dok je u emisiji.

Leontina: Kebo, gde ti je ogledalce?!



U jednom trenutku je Keba rekao da će se večeras predstaviti novom pesmu, a Leontina ga je upitala da li je reč o još jednom plagijatu, aludirajući na to da se folker u poslednje vreme češće predstavljao neukusnim obradama stranih hitova.

Diskusiju na “Pinku” pratio je i stilista Saša Vidić koji je na svom Tviter profilu podržao Leontinu u svim raspravama. “Kojiću gde si ti zvezda? Imaš menopauzu ili još uvek nisi siguran da li si Freddie M. ili Michel Telo”, napisao je Vidić na društvenom mreži, podsećajući na pevače čije pesme je Keba obradio.

Pored zapažanja da je “Leontina pobedila”, Vidić je prozvao i Kebino farbanje kose, ali i prokomentarisao da su svi svedoci koliko je Kebina ćerka talentovana.

Da podestimo, u subotu u “Zvezdama Granda” Keba je nekoliko puta ulazio u svađu sa članovima žirija, a najoštrija je bila ona sa Leontinom i producentom Markom Konom, koja se sinoć u “Narod pita” samo nastavila.

Autor: S.P.
Izvor: Puls
Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>