Region

Svet

Ava Karabatić: Vlado ne želim ni dinar od tebe! Srećno u vezi sa Natašom Bekvalac

Pobednik rijalitija "Survivor" Vlada Vuksanović odlučio je da Avu Karabatić časti sa 5.000 evra pošto mu je obezbedila pobedu. Ipak, hrvatska starleta ne želi ni dinara od njega, jer su je jako pogodile njegove reči da je zaljubljena u njega, a takođe mu je poželela i puno sreće u vezi sa pevačicom Natašom Bekvalac.

Ava Karabatić: Vlado ne želim ni dinar od tebe! Srećno u vezi sa Natašom Bekvalac



"Neću ni dinar od Vlade! Nisam glasala za njega da bih mu izvukla novac, već zato što smatram da je zaslužio pobedu. Ako želi da me časti, neka mi kupi čokoladu. Ma, dovoljno mi je da mi napiše pismo zahvalnosti, jer za razliku od onih koji imaju novac - ja imam srce - kaže Ava za Press i dodaje da su je pogodile Vladine tvrdnje da mu je izjavila ljubav.

"Nikad nisam rekla Vladi da sam zaljubljena u njega! Rekla sam mu da ga volim kao brata, a ne kao muškarca. Iznenadila me je njegova izjava da sam mu izjavila ljubav, o tim emocijama nikada nismo pričali. Uostalom, čak da sam mu to i rekla, pravi muškarac nikad u javnosti ne bi pričao o tome. Nikad se nikome nisam nametala, pa ni njemu. Mogu da imam bilo kog muškarca - od vlasnika klubova do političara. Nas dvoje nismo zajedno, a ako je istina da je u vezi sa Natašom Bekvalac, želim mu sreću sa njom. Nadam se da će biti ispunjen u toj vezi" - poručuje starleta.

Autor: J.B.
Izvor: Press
Foto: survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>