Region

Svet

Biznismen plaća Nataši Bekvalac 150.000 evra?!

Biznismen Ramiz Haliti organizovaće u centru Prištine veliko slavlje povodom svog jubilarnog četrdesetog rođendana, a poželeo je da mu glavna zvezda ove "skromne" fešte bude ni manje ni više nego Nataša Bekvalac.

Biznismen plaća Nataši Bekvalac 150.000 evra?!Za njen jednočasovni nastup spreman je da izdvoji 150.000 evra, što je sasvim sigurno najveća suma koja je novosadskoj barbici ikada ponuđena za koncert. Ramizovi prijatelji već danima pokušavaju da ispune želju slavljenika, ali njegova zamisao će, po svemu sudeći, ostati samo sanak pusti, kaže izvor blizak pop zvezdi.

"Nataši ne pada na pamet da ide u Prištinu i, naposletku, ne postoji novac zbog kog bi se usudila da peva tamo. Da se razumemo, nema ona ništa protiv bilo koga, ali ako je gospodin toliki obožavalac, može da je vidi i čuje na nekom od njenih nastupa u Srbiji ili Evropi", kaže sagovornik.

Naravno, Nataši nije bilo do priče o nastupu u Prištini.

"Spremamo Kristinu za finale "Survajvera", a imam i još mnogo obaveza, pa ćemo se čuti nekom drugom prilikom. Prijatno", bilo je sve što je rekla Nata.Izvor: Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>