Region

Svet

Keba izvredjao Leontinu i Marka Kona

Večerašnje snimanje emisije „Zvezde Granda“ obeležio je folk pevač Dragan Kojić Keba koji je ulazio u verbalne sukobe sa ostalim članovima žirijaNaime, u žiriju je Leontina, s obzirom na mesto gde je sedela, svaki put komentarisala pevanje određenih učesnika u ovom muzičkom takmičenju pre folkera.

Keba izvredjao Leontinu i Marka Kona



Prva neprijatna situcija se dogodila kada je žiri komentarisao pevanje Milice Pavlović. Prvo je Leontina pohvalila scenski nastup Pavlovićeve i provukla da ona odlično nadomesti pevanje, mada je dodala i da kod Milice talenat uopšte ne nedostaje.

To je izazvalo oštru Kebinu reakciju koji je osudio te reči pop pevačice i rekao da ne može ništa da nadomesti pevanje, na šta mu je Leontina odgovorila da nije pratio šta je ona govorila i došlo je do prepucavanja između njih dvoje. Na kraju je Keba verovatno shvatio da se nekulturno ponašao pa je na kraju počeo i da se slaže sa komentarima koje je iznosila Leotina.

Tu se nije završilo sa Kebom. Sledeći sukob napravio je folker sa drugim članom žirija, sa Markom Konom. Došlo je do prepucavanja oko pevanja Tome Zdravkovića, čak i muzičkih programa za računar, zbog čega je bilo neprijatno ostalim članovima žirija koji nisu pozitivno gledali nekulturno i neprimerno ponašanje Kojića. Čak je u jednom trenutku jedan od članova žirija – Željko Šašić zatražio da bilo ko reaguje, pa makar i Milka Canić.

Inače, ponašanje folkera, ali i nastupe vaših favorita možete pogledati standarno u subotu na „Pinku“. U takmičenju je ostalo još osam takmičara i to – Milica Pavlović, Darko Martinović, Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Nikolina Kovač, Slobodan Rakić, Nikola Nešić i Nadica Ademov.

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>