Region

Svet

Stevan Anđelković: Ja sam drugačiji od svojih kolega (Foto+Video)

Gostujući u emisiji "VIP Špajz", na radiju Svet Plus, ovaj mladi pevač "Grand produkcije" je pričao o svojoj karijeri i dostignućima.

Stevan Anđelković: Ja sam drugačiji od svojih kolega (Foto+Video)



Svoju estradnu priču započeo je, sada već davne 2003. godine, kada se prijavio u prvi krug takmičenja za "Zvezde Granda".

"Bilo je to lepo iskustvo. Bio sam mali, i danas mi je smešno kada gledam te snimke, baš sam bio smešan, ali je moja drugarica Milica Todorović bila još smešnija, izgubljena u vremenu i prostoru. To je bilo tada, danas je priča sasvim drugačija", kaže Stevan i dodaje da je sa većinom kolega iz tih prvih emisija u odličnim odnosima.



Pored muzike, koju obožava ovaj talentovani mladić mnogo voli da kuva, kada je slobodan i kada ima vremena.

"Mnogo volim da kuvam, najviše laganu morsku hranu i često spremam večere za svoje prijatelje, obično kod mene. Zato i volim da gledam paklenu kuhinju i sve te emisije koje imaju veze sa hranom".

Ono na šta je najviše ponosan u svojoj karijeri jeste saradnja sa Emirom Kusturicom na punk operi "Dom za vešanje".

"To je bilo fantastično. Uživao sam sarađujući sa Emirom i ostalim statistima. Doduše ne mogu te ljude nazvati tako, svi su oni pre svega dobri glumci i sve ih poštujem, pogotovo što sam ja u toj priči amaterski glumac. Uskoro krećemo i na tu svetsku turneju. Ne bih se bavio glumom, muziku volim, ali da mi Emir ponudi još nešto da radim, rado bih prihvatio. Zvali su me iz nekih pozorišta da nešto radimo, ali nisam to prihvatio", kaže Anđelković.



Sve one koji vole Stevana interesovaće činjenica da radi na novom albumu, a on će izaći u toku ove godine. Dosta radi i putuje, ali ima vremena i za svoju devojku, sa kojom je već par godina, ali o tome ne voli da priča.

"Razlikujem se o svojih kolega upravo zbog toga što ne volim javno da pričam o svojoj ljubavi. Ružno mi je to, po svim medijima se vuče tvoja intima. A šta kad ta ljubav prestane!? Onda sve najgore o nekome koga si voleo, i sve to javno. Ne volim to".

Ukoliko ste propustili ovu emisiju "VIP Špajz", delove ovog intervjua možete poslušati u našoj audio sekciji, a ne zaboravite da je ova emisija na programu radija "Svet Plus", svakog ponedeljka od 20h.



Autor: Sokol Vuk
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>