Ostalo

Smeno

Megan Fox: Glamurozan izgled bez puno šminke

Atraktivna američka glumica i foto - model, Megan Fox, otkriva tajne otmene lepote. Glamurozan izgled ne zahteva puno šminke, pa ona u prvi plan stavlja razbarušenu kosu i oči.

Megan Fox: Glamurozan izgled bez puno šminkeČak i uz vrlo malo šminke, Meganine oči dolaze do izražaja, pre svega zbog lepo oblikovanih obrva, nežno ispunjenih šminkom. Njih je preporučljivo lagano preći slojem kremaste senke u nijansi obrva.

Lepota je izazovnija uz malo tajanstvenosti, tvrde stručnjaci. To zna i Megan, koja na fotografijama često deluje pomalo nostalgično i odsutno. Blag i suzdržan osmeh, glumičin je zaštitni znak.

Megan Fox

Jarke boje haljina izdvajaju žene iz gomile. Megan bira intenzivnu, ružičastu, snažno žutu i vrišteću crvenu. Haljine su često jednostavnog kroja, te otkrivaju ramena i dekolte, a glumica je uvek prirodno našminkana.

Meganina omiljena poza za fotografisanje je ona iz profila i pogleda usmerenog preko ramena – tako se ističu jagodice, postiže se izgled suzdržanosti, ali i snažnog seksipila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>