Region

Svet

Stoja: Dobro je da sam izvukla živu glavu

Pevačica Stoja Novaković doživela je u nedelju uveče težak udes u kome je na svu sreću prošla bez povreda, dok je automobil potpuno uništen.

Stoja: Dobro je da sam izvukla živu glavu



Naime, u pevačicin džip "grand čiroki“ koji je vozila udario je šleper. Do udesa je došlo na Zrenjaninskom putu, kad se vraćala iz rodnog Perleza.

"Bilo je strašno i još ne mogu da dođem sebi! U šoku sam! Ja sam brzinom od 40 kilometara na čas obilazila rupu na putu, jer su u toku radovi. Iza mene je išao kamion, čiji vozač očigledno nije video da ja obilazim prepreku, pa nije smanjio brzinu. Udario me je otpozadi i odmah sam ukočila. Kad bi neko sad video kola, ne bi verovao da sam preživela. Izgledaju kao harmonika, potpuno smrskana" - ispričala je za Kurir uznemirena Stoja:

"Hvala bogu, niko nije povređen. Udarila sam glavu, ali nije toliko ozbiljno. Ako mi se stanje pogorša, ići ću kod lekara, ali zasad sam dobro. Samo što još ne mogu da poverujem šta se dogodilo. Tek sad mi se vraćaju slike... Ma bilo je strašno, dobro je da sam izvukla živu glavu!" - rekla je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>