Region

Svet

Pobednici Talenta održali humanitarni koncert u Kraljevu!

Bojana i Nikola Peković, pobednici šou-programa „Ja imam talenat“, organizovali su u petak uveče prvi humanitarni koncert na kome su okupili i skoro sve finaliste ovog takmičenja. Koncert na gradskom trgu u Kraljevu bio je i poklon grada svim maturantima, a i svečanost koja je upriličila Svetski kup kajakaša, koji se održava u ovom gradu. Prihod od koncerta Pekovići će dati za operaciju Ivane Lazarević (21) iz Niša, koja boluje od dijabetesa.

Pobednici Talenta održali humanitarni koncert u Kraljevu!



Na koncertu su pored Bojane i Nikole Peković, prisustvovali i finalisti ovogodišnje sezone „Ja imam talenat“, bend „Glas, ne žice“, Boris Subotić, Dejana Bajić, grupa „Flaj“, „Pogrešila roda“, Jelena Zvicer i Danilo Đokić, Branko Rmandić, Stefan Luković, Marko Milanović i Emilija Đonin.

"Bilo je jako lepo i drago mi je što su ovi mladi ljudi pokazali humanost na delu i svojim potezom sve podsetili da treba da budemo isti kao oni i sledimo njihov primer. Sve je bilo fenomenalno", kaže Nišlija Marko Milanović, koji je u finalu zauzeo treće mesto.

Slobo Lazarević, otac devojke za koju je koncert organizovan, izrazio je neizmernu zahvalnost porodici Peković.

"Zahvalan sam ovim divnim i humanim ljudima i još jednom im se zahvaljujem na svemu, a ujedno se zahvaljujem i svim ljudima dobre volje iz Kraljeva, koji su uprkos lošem vremenu u velikom broju došli na koncert. Kada sam ispričao svoju životnu priču i probleme sa kojima se moja ćerka sreće, svim mladim ljudima koji su nastupali na koncertu, oni su zaplakali", kaže otac Ivane Lazarević, koja boluje od dijabetesa.

Sredstva prikupljena na prvom humanitarnom koncertu Pekovića biće usmerena za njeno lečenje.

Autor: S.P.
Izvor: Blic

Foto: Ivan Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>