Region

Svet

Ilda Šaulić: Zloupotrebljavaju moje ime

Pevačica Ilda Šaulić nedavno se pronašla u jako neprijatnoj situaciji, kada je videla reklamu njenog nastupa na jedom splavu, a da se pre toga i ni sa kim nije dogovorila u vezi toga.

Ilda Šaulić: Zloupotrebljavaju moje ime



“Nikada nisam ugovorila bilo kakav nastup sa ljudima koji rade na tom splavu. Menadžer tog objekta me jeste zvao u više navrata, ali konkretnog dogovora nije bilo i malo je reći da sam bila iznenađena kada sam videla reklamu koja najavljuje moj nastup. Odmah sam stupila u kontakt s njima i zamolila da objave demanti, ali oni to nisu učinili, već su čak u jednom trenutku objavili da je nastup otkazan zbog moje neprofesionalnosti" - kaže pevačica i dodaje:

"Ne želim da se upuštam u bilo kakve rasprave s njima jer sam taj potez govori o tome ko je na kakvom nivou profesionalizma i ne znam da li na taj način pokušavaju da vrše pritisak na mene da se ipak pojavim, ali sve i da im je to namera, ja na ucene nikada nisam pristajala. Toga dana uopšte neću biti u Beogradu jer imam unapred ugovorene obaveze, a ovom prilikom želim da obavestim sve one koji su planirali da te večeri dođu na moj nastup da ću ih o datumu kada ću se zaista družiti sa Beograđanima obavestiti blagovremeno” - izjavila je Ilda Šaulić za “Alo!”, dok su nadležni sa “Blejvoča” rekli da je u pitanju greška.

Autor: J.B.
Izvor: Alo

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>