Region

Svet

Ceca Ražnatović prvi put ne slavi rodjendan sa ćerkom

Zbog aktuelne turneje i koncerta u Parizu i Švedskoj, Ceca nije bila u mogućnosti da danas, kada njena Tasa puni 14 godina, bude sa njom i sinom Veljkom u njihovoj porodičnoj vili na Kipru, gde deca od septembra borave zbog školovanja.

Ceca Ražnatović prvi put ne slavi rodjendan sa ćerkom



Izvor Pressa otkriva da je pevačica veoma tužna što po prvi put nije priredila veliku rođendansku proslavu za svoju naslednicu, koja je i prošle godine bila uskraćena za zabave na kakve je navikla na svoj dan rođenja. Anastasija je sa svojim starijim bratom Veljkom u vili na Kipru ipak organizovala rođendansko slavlje i pozvala brojne drugare iz škole.

"Prošle godine, Anastasijin 13. rođendan Ceca je obeležila mnogo skromnije nego prethodnih godina jer joj je posle njega sledilo izdržavanje kazne kućnog zatvora. Ceca je tada bila ubeđena da će već sledeći proslaviti spektakularnom žurkom, ali zbog poslovnih obaveza plan nije mogla de realizuje. Danas je zbog toga veoma tužna, a još više je deprimirana što čak nije ni u situaciji da bude zajedno sa ćerkom na njoj bitan datum i bude tu da ispuni svaku želju njenom društvu sa Kipra" - otkriva izvor Pressa, i dodaje da Anastasija opravdava majčin izostanak sa rođendanske zabave i sigurna je da će Ceca posle koncerta u Švedskoj doći na Kipar, noseći pregršt rođendanskih poklona za svoju mezimicu.

Izvor: Press   

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>