Svet

Region

Džon Travolta osvanuo na naslovnoj strani novina obučen kao žena (Foto)

Džon Travolta poslednjih par nedelja nalazi se u centru gej skandala i optužbi zbog seksualnog napastvovanja svog ličnog masera.

Džon Travolta osvanuo na naslovnoj strani novina obučen kao žena (Foto)



Ono što je šokiralo javnost je naslovna strana časopisa National Enquirer na kojoj je slavni glumac uhvaćen našminkan i obučen u belui haljinu ispod koje je nosio brushalter.

Na sebi ima i minđuše, ogrlicu i plavu periku koju je vezao u konjski rep. Na usnama mu se ističe ružičasti ruž dok su mu oči uokvirene crnim kreonom.



Slike su nastale 1997. godine na jednoj zabavi u Los Anđelesu, a posle objave ovih fotografija supruga Keli Preston je odlučila da posle 20. godina zatraži razvod braka.

"Keli mi je rekla da je njihov brak gotov i da više ne živi u porodičnoj kući. Mogla je da nosi sa Džonovim dvostrukim životom 20 godina, sve dok njegovo ponašanje nije postalo javna stvar. Oseća se poniženo zbog svega što je izašlo u javnost. Potpuno je uništena" - otkrila je glumičina prijateljica.

Prema pisanju New York Daily Newsa, jednom od dvojice masera koji tuže Travoltu glumčev tim ponudio je 125.000 dolara kako bi držao "jezik za zubima".

Iako je glumčev advokat Marti Singer izjavila da su to izmišljotine, Džon Truesdal tvrdi da čvrsto stoji iza svoje priče. Prema pisanju RadarOnlinea, bivši bolničar je pre osam godina dobio otkaz kao maser zbog seksualno neprimerenog ponašanja sa klijentima i saradnicima.

Autor: J.B.
Foto: National Enquirer

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>