Region

Svet

Vip Survivor Ava poručila roditeljima: Grudi su mi pobegle, ali to su aduti (Video)

Nakon što je Vlada stigao na Otok odbačenih, Ognjen je počeo da ga ubeđuje kako Kristina laže.

Vip Survivor Ava poručila roditeljima: Grudi su mi pobegle, ali to su aduti (Video)



Iako Vlada nije želeo da stane ni na čiju stranu, izgledalo je kao da je promenio mišljenje nakon što mu je Ogi ispričao celu priču o njenim dogovorima sa ostatkom plemena.

Dok se odmarao na ležaljci, Nevenu je između nogu pao kokos. Priznao je da ga boli i da je imao užasan strah od kokosa.

"Strahovao sam od kokosa i na kraju me pogodio. Kad se vratim kući, proveriću da li je sve u redu" - prokomentarisao je Cigi.

Maja Lena je rekla Ogiju kako je imala utisak da je bio u boljim odnosima sa svima iz plemena nego sa njom.

"Kad je bilo glasanje, dogovor je bio da izbacimo Nikolu ili tebe. Rekla sam devojkama da ne glasaju za tebe. Taj dan su došle do mene i rekle da si rekao da ti je svedeno hoćeš li ispasti. Zato sam napisala tvoje ime" - priznala mu je Maja Lena.

Ava je tokom snimanja video poruke namenjene svojim najmilijima izjavila kako je srećna jer je tiokom trideset dana u divljini Kostarike ostala svoja.

"Dragi moji roditelji, ja sam se držala nekih svojih principa. Ostala sam onakva iskrena, čista, možda malo naivna, ali srećna što sam ostala ljudsko biće i što nisam postala jedna žaba, zmija ili životinja. Takođe sam pobedila cigarete, pobedila sam sve one poroke koje imam, a volim i da popijem i čašu vina, gemišt to ne krijem. Volim da odem u kazino, da popijem pet pelinkovaca, pa jel to sramota ili ne? Znam da mi nećete zamerit ako su mi grudi u nekoj borbi pobegle, ipak su to moji aduti. Slobodni momci su na aukciji, još se nisam udala" - rekla je Ava u svojoj poruci.

Kristina je rekla kako je odlučila da će biti srećna, dok je bivšem suprugu poručila da ga voli jako kao prijatelja:

"Mama i tata, mislim da ćete biti ponosni na mene. Borila sam se, mislim da sam napredovala. Najbitnije mi je što mislim da ću kad se vratim promeniti mnoge stvari. Srećna sam sa svojim životom, mislim da sam bila dobra devojka. Volim jako svog bivšeg muža kao prijatelja. Mislim da će razgovarati sa mnom, Ivo oprosti. Želim pozdraviti i poljubiti jednu posebnu osobu u mom životu. Želim mu reći da sam shvatila mnogo stvari" - rekla je Kristina koju je Martina snimala kamerom.

Cigi je uveren da je Maja Lena odlučila da ode iz plemena zbog Ogija da bi mu bila bliže, a ne, kako je rekla zbog  "dvoličnosti nekih ljudi".

Poslednji put borili su se za crni ili dupli glas i malu nagradu. Aleks nije uspela potvrditi mesto u finalu, ali je mogla da se bori.

"Ja sam ih zamolila da glasuju za mene. Želim da izađem i ne želim više da se borim. Ja sam sebe pobedila u Survivoru, iznenadila sam samu sebe. Sad bih kod Nevena, još bih uživala kod njega nekoliko dana" - rekla je Aleks.

"Plaši me susret sa Ognjenom, ali imam podršku plemena. Želim se susresti sa njim u svakom slučaju, trudiću se da na plemenskom savetu kažem sve što želim" - rekla je Kristina.

Hodajući na drvenoj skeli morali su da održavaju ravnotežu,da dođu do kesica i na ploči slože brojeve od jedan do sto.

Sebastian je postao pobednik poslednje male borbe. Izabrao je crni glas i imao je jedan minut da pojede serviranu picu.

"Žene su se pokazale u Survivoru da malo slabije kuvaju nego muškarci. Otkad smo se ujedinili u jedno pleme kuvaju isključivo muškarci" - rekao je Sebastian dok im je Milan kuvao pirinač. Komentarisao je da po njegovom mišljenju ni Martina ni Kristina ne zaslužuju da uđu u finale.

"Naslutili su da ja sigurno ne bih glasala za Aleks i sigurno ću dobiti crni glas. Znam da mi ipak niko neće zameriti" - rekla je Ava i zaključila da ne želi da podcenjuje sebe jer misli da je zaslužila da uđe u finale.



Autor: J.B.
Izvor: RTL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>