Region

Svet

Rada Manojlović izgubila intimne fotografije Milana Stankovića

Pevačici Radmili Manojlović su obaveze, umor i nastupi u ovom periodu definitivno „pomutili mozak“ jer više ne zna kuda ide, kada se vraća, ali ni gde ostavlja lične stvari, što se njenom dečku Milanu Stankoviću obilo o glavu.

Rada Manojlović izgubila intimne fotografije Milana Stankovića



Naime, poznata pevačica je, kako „Alo!“ saznaje, pre nekoliko dana na aerodromu u Diseldorfu zaboravila Stankovićev „ajped“, na kome su se nalazili snimci svih novih pesama njenog dragog, ali i fotografije koje nisu za javnost!

"Rada je za vikend imala nastupe u Nemačkoj i od Milana je uzela računar da bi popunila slobodno vreme surfujući po internetu. Kada je stigla na aerodrom u Diseldorfu, sela je u jedan kafić i „ajped“ spustila na stolicu pored sebe. U trenutku kada su javili da je ukrcavanje u avion počelo, ona je glavom bez obzira ustala i zaboravila Milanov tablet" - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je tek nakon što je avion poleteo pevačica shvatila da je zaboravila Stankovićevo „blago“.

- Kada je videla da je jednu od najbitnijih stvari zaboravila na aerodromu, Rada je bukvalno doživela nervni slom. Međutim, povratka nije bilo. Ne bi bilo problema da na računaru nije bio ceo njegov album sa novim pesmama i privatne fotografije koje Milan sigurno nije hteo da izloži širem krugu ljudi. Čim je sletela, prijavila je slučaj službi za izgubljene stvari, ali još uvek nije dobila povoljne vesti - završio je naš izvor.

Kada smo pozvali Manojlovićevu, ona je potvrdila naša saznanja.

"Tačno je da sam izgubila Milanov „ajped“. Najviše mi je žao što su se u njemu nalazile jako bitne stvari poput demo-snimaka, beleški i pesama za njegov novi album" - bila je kratka pevačica.

Kako stvari stoje, ukoliko računar uskoro ne bude pronađen, Milan će morati ponovo da snima pesme. A šta će biti sa fotografijama? Možda ćemo uskoro saznati!

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>