Region

Svet

Skandal na Evroviziji: Hrvatska pevačica zbog kradje umalo završila u zatvoru

Ivana Čabraja, prateći vokal Nine Badrić, ovogodišnje hrvatske predstavnice na izboru za pesmu Evrovizije, navodno je uhvaćena u krađi umetničkih slika u hotelu „Hilton“ u Bakuu, gde je i odsela delegacija susedne Hrvatske. Ivana je, navodno, sa zidova hotela skinula nekoliko slika i složila ih u kofer, ne razmišljajući o sigurnosnim kamerama i mogućim posledicama krađe.

Skandal na Evroviziji: Hrvatska pevačica zbog kradje umalo završila u zatvoruObezbeđenje je momentalno reagovalo i našlo se u Ivaninoj sobi. Menadžment hotela pozvao je Ivanu, a zatim i druge članove njene delegacije na razgovor kako bi se izbegao skandal širih razmera.

Slike su vraćene hotelu, a Ivana Čabraja tokom jučerašnjeg dana nije napuštala hotelsku sobu, pa čak ni zbog promotivne žurke koju je za predstavnike medija organizovala delegacija Hrvatske.

Kadir Mehmedov, jedan od menadžera „Hiltona“, za Kurir je rekao:

"Tačno je da smo imali problem s hrvatskom delegacijom, ali politika kuće je takva da ne mogu javno da iznosim nikakve informacije o gostima niti o incidentima u kojima su učestvovali".

Menadžment hotela u nekoliko navrata imao je primedbe na njihovo ponašanje. Tako je bilo i u noći između nedelje i ponedeljka, kada je nekoliko pijanih članove ove delegacije lupalo zastavama na vrata mnogobrojnih gostiju hotela, pa im je obezbeđenje oduzelo rekvizite i ispratilo ih do soba.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>