Svet

Region

Neočekivani završetak serije Doktor Haus (Video)

Medicinska TV drama "Haus" sinoć je završena epizodom pod nazivom "Svi umiru", a brilijantni doktor Gregori Haus kog tumači Hju Lori još jednom uspeo je da iznenadi gledaoce.

Neočekivani završetak serije Doktor Haus (Video)Naime, Haus prvih pola sata epizode provodi u zapaljenom skladištu, razgovarajući i sa mrtvima i sa živima o tome gde je grešio u svojoj karijeri.
 
Nakon što je izgovorio naslov epizode, "Svi umiru", umire i sam. Nakon što je telo iznešeno iz skladišta, potvrđen je identitet i proglašena je njegova smrt.
 
Na sahranu su došli svi osim Hausove bivše šefice i devojke Kadi, a kada je Vilson počeo svoj posmrtni govor, na mobilni mu je stigla poruka: "Ućuti idiote".
 
Nakon sahrane, Vilson zatiče Hausa na stepenicama svoje zgrade, i Haus mu tu objašnjava kako je odglumio sopstvenu smrt, ali da je ionako mrtav, jer mu ostaje samo nekih pet meseci života jer boluje od raka.
 
Na kraju epizode, njih dvojica odlaze na motorima uz pesmu "Enjoy Yourself, It’s Later Than You Think", piše "Njujork Dejli".Autor: S.P.
Izvor: 24sata, New York Daily.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>