Region

Svet

Rada Manojlović: Milan ne želi da se spušta na nivo Ace Lukasa

Rada Manojlović odgovorila je prozivke Ace Lukasa na račun njenog dečka Milana Stankovića. Naime, nedavno je Lukas za Milana rekao da je medicinska sestra. Rada smatra da se njen dečko neće spuštati na taj nivo i prepucavati se po novinama.

Rada Manojlović: Milan ne želi da se spušta na nivo Ace Lukasa



"Nisam to uzela za ozbiljno jer je on poznati šaljivdžija, ali mu ovaj put nije pošlo za rukom da nasmeje nikog osim samog sebe. A Milan nije odgovarao ni na mnogo ozbiljnije gluposti i napade da bi se sad spuštao na taj nivo i prepucavao po novinama".

Izgleda da između Lukasa i Manojlovićeve vlada neprijateljstvo jer je gostujući u žiriju Zvezda Granda pevač izjavio kako je Radina pesma ”Nije meni” mnogo glupa i da mu se ni malo ne sviđa.

Rada je prokomentarisala i navode da Milanu vraća dugove i pomaže u karijeri, pa zbog toga ne uspeva ništa da uštedi.

"Pa isti ti maliciozni ljudi su svojevremeno lupetali da mi nismo u vezi, pa evo slavimo četiri godine zabavljanja. Kako to ja sada finansiram Milana kad nismo u vezi? Kontradiktorne stvari ne smetaju lošim ljudima da izmisle svakakve laži. Ja sam srećna što nemam potrebe da takve stvari demantujem, jer puštam da vreme narodu pokaže šta je prava istina".

Izvor: Scandal
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>