Region

Svet

Goca Tržan: Adil ima guzu kao jabučicu!

Gostujući kod Sanje Marinković u emisiji „Magazin In“ u kojoj su teme bile kao i uvek muško ženski odnosi, Goca Tržan je ispričala da li po njenom mišljenu muškarci mogu da promene žene, a otkrila je i šta joj je najvažnije u životu.

Goca Tržan: Adil ima guzu kao jabučicu!



"Muškarcima je napaljivo kada je žena lepa, puna pozitivne energije, seksipilna i pametna, onda odlepe. Međutim, kada završe sa njom u krevetu kreće druga priča "zakopčaj tu haljinu, nemoj tako da vičes dok pričas..." Ali to onda nisam ja. Oni ne shvataju da ne mogu da nas promene. Moram da kažem da mi ljubav mnogo znači u životu, nije mi toliko bitno da taj neko mene voli, već mi je bitnija moja ljubav prema njemu", izjavila je Goca.

Sanja Marinković ju je pitala da li je i dalje sa onim mladim dečkom a pevačica se samo nasmejala. Odgovor je dala Vesna Dedić.

"Jeste, rekla mi je baš pred početak snimanja. Da ne čuju paparaci, eno ga ispred studija, čeka je", rekla je u jednom dahu Vesna.

Pored Goce Tržan i Vesne Dedić bio je i pevač Adil, a poznata pevačica je otkrila kako je izgledao njen prvi susret sa Adilom:

"Videla sam da ima guzu kao jabučicu i dala sam mu 1.000 dinara da mi otpeva pesmu "Polomću čaše od kristala", rekla je Goca, a ova izjava je izazvala smeh i aplauz u studiju.

Autor: S.P.
Izvor: Smedia.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>