Region

Svet

Ceca Ražnatović vratila dug od 500.000 evra

Svetlana Ražnatović od slavnog fudbalera i biznismena pozajmila oko pola miliona evra kako bi državi platila ratu kazne, a nedavno sakupila novac i isplatila sve.

Ceca Ražnatović vratila dug od 500.000 evra



Otkako je počela da radi, za nju više nema zime! Već posle nekoliko nastupa Svetlana Ražnatović je od zarađenih honorara uspela da vrati dug prijateljima, koji su joj pre pet meseci pomogli da otplati drugu ratu od 500.000 evra, saznaje Kurir.

Da podsetimo, pevačica i njena sestra Lidija Ocokoljić su 15. decembra 2011. uplatile pola miliona evra u budžet Srbije, o čemu je Kurir već pisao. Za razliku od prve rate, za koju je folk zvezda novac obezbedila uglavnom prodajom singla „Šteta za mene“, zbog drugog dela dugovanja se namučila...

"Deo novca sama je obezbedila i grčevito se borila da nađe ostatak para. Možda bi i sama uspela da prikupi svih 500.000 evra, ali su joj, navodno, posao olakšali prijatelji koji joj nisu okrenuli leđa. Među njima je i jedan slavni fudbaler" - otkriva izvor Kurira.

Cecina kazna od osam meseci kućnog zatvora istekla je 22. februara ove godine. Čim je dočekala slobodu, folk zvezda se posvetila pripremama za već ugovorenu turneju sa svojim bliskim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem.

Prvi nastup, posle kazne, pevačica je imala 24. marta u Frankfurtu. Posle Nemačke, usledili su koncerti u Ljubljani 31. marta i 1. aprila, zatim 7. i 8. aprila u Cirihu, potom 20. i 21. aprila Beč, 28. aprila Diseldorf, 6. maja Minhen, 10. maja Kotor i 12. maja Stokholm.

Ceca, nezvanično, po jednom gostovanju zaradi i do 50.000 evra! Ko zna koliki joj honorar tek sledi 22. maja u Sofiji, s obzirom na to da je miljenica bugarskog premijera Bojka Borisova.

U svakom slučaju, jedno je sigurno - ovim tempom rada pevačica će novac za treću, poslednju ratu od 500.000 evra lako izdvojiti. Pogotovo zato što joj ona stiže na naplatu tek u julu 2013.

Izvor: Kurir
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>