Region

Svet

Vip Survivor: Nikola i Kristina imali seks poslednje večeri na Kostariki?! (Video)

Iako se puno nagađalo o njihovoj ljubavnoj romansi tokom učešća u rijalitiju "Survivor", prema rečima izvora bliskog produkciji poslednje večeri na Kostariki Nikola Šoć i Kristina Bekvalac imali su seks.

Vip Survivor: Nikola i Kristina imali seks poslednje večeri na Kostariki?! (Video)



Naime, Kristina se poverila jednoj od učesnica rijalitija kako je imala burnu noć sa Nikolom, misleći da će ona njenu tajnu sačuvati za sebe. Ipak, nije bilo tako, već je jedna od Kristininih drugarica ispričala ostatku ekipe.

"Oboje su bili ozareni iako su imali neprospavanu noć. Kristina se pohvalila jednoj od bliskih prijateljica iz svog plemena, verovatno misleći da ova neće prepričati njene doživljaje ostatku ekipe, ali to se desilo. Zaboravili su prepirke, i sve ono oko čega su se svađali palo je u vodu u tih nekoliko časova koliko su nasamo proveli zajedno. Ni Nikola nije krio zadovoljstvo, ali njegovi prijatelji s Kostarike nisu prepričavali ono što im je poverio" - rekao je izvor Kurira.

Po povratku u zemlju Kristina i Nikola videli su se svega nekoliko puta, što će reći da je i romansa koju su započeli na Kostariki bila kratkog daha.



Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto:RTL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>