Region

Svet

Neda Ukraden: Kažu mi da ličim na Dženifer Lopez (Video)

Iako je poznata po baladama i eleganciji, Neda Ukraden poslednjih godina drastično je promenila imidž.

Neda Ukraden: Kažu mi da ličim na Dženifer Lopez (Video)



Duga kosa, provokativan stajling i brze pesme izgleda da su dobitna kombinacija za pevačicu, pošto u poslednje vreme dobija komplimente da neverovatno liči na Dženifer Lopez.

"Nadogradnja kose je ideja mog frizera Srđana Petkovića. Pripremali smo se za snimanje spota gledajući novitete na svetskoj sceni. Ugledala sam se na nekoliko svetskih zvezda" - kaže Neda za Alo i dodaje:

"Svi su mi rekli da ličim na Džej Lo. Pokreti mojih plesačica su sigurno po ugledu na Madonine. Nažalost, mi nemamo budžet da to izgleda kao kod svetskih zvezda" - požalila se Ukradenova, koja će uskoro snimiti spot i za pesmu sa Željkom Vasićem, ali i sa svojim unukama Nedom i Alsksandrom.

"Sa Kemalom Montenom sam već snimila spot, sad ćemo Željko Vasić i ja snimiti za naš duet. Treba da uradimo promociju albuma i ovog spota. Dok sam se šminkala kod kuće, pre dolaska na ovo snimanje nosila sam jednu, pa drugu unuku. Rekli smo da ćemo uskoro i njih da šminkamo i snimamo za neki moj spot" - ponosno kaže srpska Dženifer Lopez, koja za razliku od njene svetski poznate koleginice (još uvek) nema mlađeg dečka pored sebe.



Autor:J.B.
Izvor: Alo
Foto scandal.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>