Region

Svet

Vip Survivor: Kristina Bekvalac ronila suze dok je čitala pismo od kuće (Video)

Borba za jedinim preživelim na ostrvu u Kostariki se nastavlja, a Kristina Bekvalac je je rekla da je jako tužna posle plemenskog veća. Naime, jako se razočarala u Ognjena Kajganića, koji je ujedno i izbačen zato što je izneo niz uvreda na njen račun.

Vip Survivor: Kristina Bekvalac ronila suze dok je čitala pismo od kuće (Video)Sa druge strane Nikola se jako razočarao u Kristinu, jer je saznao da je htela da glasa za njega. Devojke su iz solidarnosti glasale za Ognjena jer smatraju da je previše bio grub prema Kristini.

Današnja borba je bila licitacija, a svako ko odnese pobedu imao je pravo da kupi šta želi od ponuđenih stvari. Kristina je kupila poruku koju je dobila od svoje sestre Nataše Bekvalac. Dok je čitala javno Kristina nije mogla da sakrije emocije i suze. Počela je da jeca, pa je uspela da rasplače i ostatak plemena. Pored Maje Lene i Aleks, rasplakao se i muški deo ekipe.

"Ovo pismo je najlepši poklon koji sam ikada dobila, nikad neću zaboraviti ovaj trenutak kad sam ga čitala" - rekla je Kristina o pismu koje joj je poslala njena sestra.

Autor: J.B.
Foto:RTL

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>