Region

Svet

Nataša Bekvalac odbila udvaranje bogatog Rusa

Nataša Bekvalac nedavno je došla u iskušenje kojem bi retko koja žena odolela. Bogati Rus je želeo da joj pokloni ogrlicu od dragog kamenja vrednu 30.000 evra! A ona je odbila.

Nataša Bekvalac odbila udvaranje bogatog RusaKako prenosi Kurir, on sve češće dolazi u Srbiju, jer je naprosto opčinjen pevačicom, a na jednom od nastupa došao je do garderobe, noseći u ruci skupoceni poklon.

"Pre početka svirke prišao joj je elegantan mlađi gospodin. Pozdravio se s njom, nasmešio se i odmah krenuo da joj uruči prelepo upakovanu kutijicu! Nataša je pitala šta je to, jer nije želela da uzme dok ne vidi šta se nalazi unutra. Kad je dečko otvorio i kad je zasjala ogrlica, samo ga je zbunjeno pogledala. Odgurnula je poklon od sebe i mašući levom rukom, ljubazno mu se zahvalila. Objasnila je da ne dolazi u obzir da uzme dar" - otkriva izvor koji se zatekao u blizini.

On kaže da Rus nije navaljivao, već je spakovao kutiju u džep i otišao da gleda Natašu na sceni. Prijatelji, koji su došli s njim, pitali su ga kako je prošao. Ispričao je, naglasivši da je cena ogrlice od 30.000 evra preniska za nju.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>