Region

Svet

Nenad Mahmutović - Dečko koji je raznežio celu Evropu (Video)

Željko Joksimović pre nekoliko dana predstavio je spot za pesmu "Nije ljubav stvar", sa kojom će nas ove godine predstavljati na Eurosongu u Azerbejdžanu.

Nenad Mahmutović - Dečko koji je raznežio celu Evropu (Video)



Za razliku od spotova koje smo navikli da viđamo, Željko se potrudio da pesmu približi celoj Evropi, pa čak i ljudima koji do sada nisu mogli da je čuju i da je razumeju. U tome mu je pomogao Nenad Mahmetović, gluvonemi mladić koji je jezikom znakova numeru približio svima i izazvao veoma emotivne reakcije.

Ovaj 23- godišnji momak rodom je iz Paraćina, domaćoj javnosti postao je poznat tokom takmičenja u šou "Ja imam talenat" gde je u paru sa svojom prijateljicom Milicom pobedio igrajući hip hop.



Nenad se pored muzike bavi i humanitarnim radom. Potpuno je posvećen obezbeđivanju boljih uslova za osobe sa invaliditetom, a sa Milicom drži i plesnu školu u Paraćinu.



Iako je pažnju privukao spotom "Nije ljubav stvar", ovo nije prva pesma koju je Nenad preveo na jezik znakova. Pogledajte kako u njegovom izvođenju izgledaju pesme "Ljubavi" i "Ledena".





Izvor: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>