Region

Svet

Grupa Metalika sutra na Ušću (Video)

Američka grupa "Metalika" održaće sutra koncert na beogradskom Ušću gde će izvesti u celosti čuveni "Black album", a povodom 20 godina od njegovog objavljivanja.

Grupa Metalika sutra na Ušću (Video)Kapije na Ušću, kako je najavio organizator događaja Beogradska arena, otvaraju se u 16 časova.

Prva predgrupa - francuski metal sastav "Gojira" izlazi na binu od 18.30 časova, a američki hevi metal bend "Maćine Head" (Mašin Hed) oko 19.45 sati, dok se nastup "Metalike" očekuje oko 21 čas.

Članovi benda "Metalika" u Beograd stižu sutra oko 16 sati i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji posvećenoj "Black albumu". "Maćine Head" i "Gojira" stižu u srpsku prestonicu u jutarnjim časovima.

Više desetina hiljada fanova imaće priliku da čuje hitove "Enter Sandman", "Sad but True", "The Unforgiven", "Wherever I May Roam", "Nothing else matters" sa "Black albuma", koji je bio na prvim mestima top lista u više od 25 zemalja i prodat u više od 25 miliona kopija širom sveta.

Prema zahtevima menadžmenta benda zabranjeno je unošenje oružja, lanaca, nakita/odeće sa metalnim šiljcima, hrane i pića, vatrometa, lasera, sprejeva, navijačkih truba, kišobrana i profesionalne opreme za snimanje, navedeno je u saopštenju organizatora.

Zbog koncerta biće izmenjen režim rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11 časova, 8. maja, do 4 časova ujutru, 9. maja.

Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.

Linija javnog prevoza br. 60 u periodu od 18 do 4 sata posle ponoći, kretaće se sledećom trasom: Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.
U prodaji su ostale ulaznice za parter po ceni od 3.300 dinara.

Koncert organizuju "Live Nation", "Adria Entertainment" i Arena Beograd pod pokroviteljstvom "Jelen Live"-a.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>