Region

Svet

Darko Filipović doživeo saobraćajnu nesreću u Makedoniji

Pevač Darko Filipović pre tri dana doživeo je saobraćajnu nesreću na auto-putu kod Kumanova u Makedoniji, kada je automobilom udario u bankinu. Srećom, prošao je bez posledica.

Darko Filipović doživeo saobraćajnu nesreću u Makedoniji



"Iznenada je na put izleteo pas. Uspaničio sam se! Nisam znao kud ću! Krenuo sam levo, pa desno... Gledao sam samo kako da izbegnem to kuče. Onda sam naglo skrenuo i zakucao se u bankinu! Pred očima mi je u sekundi prošao ceo moj život. Mislio sam da je kraj" - rekao je Darko za Kurir i dodao:

"Prestravio sam se! Ne znam odakle se stvorio taj pas! Uopšte nisam nešto brzo ni vozio, ali izgledalo mi je kao da je namerno hteo da mi podleti pod točkove. I to nije prvi put! Prošle godine u Hrvatskoj mi se desila slična stvar. Samo je tada šteta bila manja" - kaže pevač.

Filipović je bio u poseti sestri Ivani, koja je udata u Makedoniji, a pri povratku za Leskovac s njim je krenuo i zet Saša. Obojica su prošli bez posledica.

"Pozvali smo policiju i nekoliko zetovih drugara, koji su brzo stigli. Materijalna šteta je oko 1.500 evra i već je popravljeno sve na automobilu" - završava Darko.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>