Region

Svet

Sanja Doležal: Nenad nas je napustio prerano

Bubnjar Novih fosila i suprug pevačice Sanje Doležal Nenad Šarić, preminuo je u četvrtak popodne od posledica moždanog udara u karlovačkoj bolnici.

Sanja Doležal: Nenad nas je napustio prerano



Iako je zamolila da je mediji ostave kako bi u miru i tišini mogla zajedno sa svojom decom da preživi smrt svog supruga, Sanja je medijima izdala saopštenje u kome se navodi:

"Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio u četvrtak posle 15h. Prerano za mene i za našu decu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posledice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem lekarima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mog supruga i snagu naše porodice. Medije molim da nas ostave kako bi mogli u miru i tuzi da preživimo ove trenutke. Hvala. Sanja, Lana, Luka, Sven i Lea i ostala porodica', stoji u Sanjinom saopštenju, piše Story.

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>