Region

Svet

Sandra Obradović i Sloba Vasić ipak zajedno

Iako nisu želeli da potvrde da su zajedno, bivša farmerka, a sada voditeljka, Sandra Obradović i mlada zvezda „Granda“ Slobodan Vasić uslikani su u novootvorenom prestoničkom klubu „Sindikat“ kako vrlo prisno uživaju u atmosferi, ali i u šampanjcu koji su ispijali cele večeri.

Sandra Obradović i Sloba Vasić ipak zajedno



“Sandra i Sloba su u klub došli nešto posle ponoći sa društvom. Celo veče su se češkali, onako diskretno, nežno su se dodirivali, a često su i jedno drugom nešto šaputali na uvce, posle čega je obično usledilo smejanje, ali i nazdravljanje šampanjcem."

"Iako su se na početku trudili da izgleda kao da se ništa među njima ne dešava, par, očigledno opijen penušavim pićem ili možda željom da ipak razmene po koji dodir više, na kraju se ipak prepustio svojim emocijama koje su bile i više nego očigledne, a koje su po svemu jasno stavljale do znanja da se između njih dešava nešto više od običnog drugarstva. Klub su napustili zajedno, uputivši se ka Sandrinom autu, a da li je Sloba nju samo ispratio ili su krenuli njenim autom, ostalo je nejasno”, rekao je za „Svet“ izvor koji se našao na licu mesta.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>