Region

Svet

Bubnjar Novih fosila Nenad Šarić je preminuo nakon moždanog udara!

Bubnjar Novih fosila i suprug pevačice Sanje Doležal danas je nažalost izgubio bitku za život.

Bubnjar Novih fosila Nenad Šarić je preminuo nakon moždanog udara!



"Da, umro je od posledica moždanog udara, ne mogu vam reći ništa više o tome, sad ćemo se svi okupiti kod Sanje i Luke", potvrdio je za Story Vladimir Kočiš Zec.

Nenad Šarić, koji je ove zime proslavio 18 godina braka sa Sanjom Doležal, preminuo je danas nakon pretrpljenog moždanog udara.

Prema pisanju Storyja, 65-godišnji muzičar, takođe član Novih fosila, udar je doživeo u utorak naveče, te je hitno prebačen u karlovačku Opštu bolnicu.

U utorak ga je, kako izgleda, pogodio moždani udar, što je porodica naslutila nakon višesatnog nazivanja na telefon na koji se on nije javljao. Kako prenosi Story, Bradu je u teškom stanju pronašla komšinica, koja je na imanje došla na poziv Sanje Doležal. Čini se da je to već bilo prekasno za borbu protiv teškog udara.

Nenad Šarić poslednji je došao u sastav Novih fosila i to 1985.godine. Rođen je 10. oktobra u Rijeci. Karijeru muzičara počeo je šezdesetih godina u zagrebačkoj rock grupi Jutarnje zvezde, a u Novim fosilima je preuzeo ulogu bubnjara, piše dnevnik.hr.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>