Region

Svet

Vip Survivor: Opuštena Ava popila čašicu previše

Od pevanja i pešačenja neće biti ništa, pošto sam "drmnula" malo ruma. Odlično mi prija - rekla je pripita starleta. Neven se razočarao u AvuPosle ujedinjenja i par zadataka, učesnici „Survajvera“ su dobili neko vreme oduška, koje su iskoristili u kupovini u obližnjem selu. Pored neophodnih stvari, pazarili su između ostalog i alkohol.

Vip Survivor: Opuštena Ava popila čašicu previšeNajviše ovog opojnog tečnog sredstva popila je Ava Karabatić , koja je i sama priznala da popila čašicu više ruma.

"Imamo sve i svi smo na okupu. Na nama je da gledamo predivnu mesečinu, da šetamo, da pevamo, ali mislim da večeras od toga neće biti ništa. Ja sam malo „drmnula” ruma. Nisam dugo, pošto sam da detoksikaciji već mesec dana, i odlično mi prija. Melem. Ja i Sebi (Sebastijan) smo malo „drmnuli“. – rekla je vidno pripita hrvatska starleta.

Sutradan, Neven je rekao da je izgubio poverenje u Avu, jer ga je „otkačila“. Martina je za Ciganovića jedina prijateljica, dok su mu ostali samo poznanici, pošto nema dovoljno poverenja u njih, prenosi Telegraf.

"Ja mogu jedino mogu reći da mi je Martina jedina prava prijateljica. Ostalo su mi poznanstva.Na neka poznastva mogu računati, ali im ne mogu pokloniti svoje poverenje. Avu nikad nisam smatrao pravom prijateljicom" – izjavio je Neven.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>