Svet

Region

Beskućnici koji su postali slavni!

Pojedine holivudske zvezde su, iako im novac danas više ne predstavlja nikakav problem, u prošlosti preživljavale teške trenutke, živeći na ulici kao beskućnici.

Beskućnici koji su postali slavni!Pre nego što je počeo da dobija glavne uloge na filmu, Danijel Krejg nije imao stalnu adresu. Britanski glumac, koji pozajmljuje svoj lik čuvenom fiktivnom tajnom agentu 007, neko vreme je spavao na klupama po parkovima i ulicama Londona.

Prema pisanju francuskog lista "Parizijen", još jedna velika holivudska zvezda je imala težak početak. Hale Bari, prva crna glumica koja je 2002. dobila Oskara za glavnu žensku ulogu, mesecima je bila prinuđena da živi u jednom prihvatilištu za beskućnike u Njujorku gde se obrela da bi postala glumica.

Belgijski glumac Žan-Klod Van Dam se, verovatno, nerado priseća svojih početaka u Los Anđelesu. Junak brojnih akcionih filmova došao je u grad "anđela" da bi ostvario svoj dečački san, ali će ubrzo saznati da se do slave često dolazi trnovitim putem. Ostavši bez novca, spavao je noću na nekoj od gradskih klupa, a danju odlazio na kastinge.

Pre nego što je uspeo da zasmeje ceo svet sa svojim gegovima u grimasama, slavni komičar Džim Keri je celo svoje detinjstvo proveo u prikolici sa svojom porodicom u Kanadi.

Crnoputi glumac Džimon Hunsu, široj publici poznat po ulogama u filmovima "Gladijator", "Krvavi dijamant" i "Ostrvo", najpre je živeo na ulici kada je iz Benina došao u Pariz da bi se bavio manekenstvom.

Vrata modnih studija mu se nisu odmah otvorila, pa je neko vreme redovno spavao u podnožju Ajfelove kule. Jednog dana, dok se umivao u jednoj od pariskih fontana, spazio ga je jedan od agenata modne kuće Tjeri Migler. Taj susret će ubrzo promeniti njegov život i kasnije prokrčiti mu put do Holivuda.

Glumica Rouz Mek Goven, koja se proslavila ulogom u seriji "Čari", živela je kao beskućnik u Portlandu gde joj je vlasnik jednog noćnog bara ponekad dozvoljavao da spava u njegovom lokalu.

Čovek koji će postati Roki i Rambo je, takođe, imao težak početak. U jednom trenutku je bio primoran da spava na autobuskoj stanici.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>