Region

Svet

Katarina Živković: Da nije bilo Farme, ne bi bilo Baneta i mene

Pevačica  Katarina Živković priznaje da je razočarana što se sa pesmom „Devet meseci" nije plasirala u finale Grand festivala, ali za debakl ne želi da krivi žiri.

Katarina Živković: Da nije bilo Farme, ne bi bilo Baneta i mene"Ne želim da komentarišem odluku žirija, ne bi bilo fer prema drugim izvođačima, ali smatram da je pesma kvalitetna i da je trebalo da prođe u finale. Uradiću spot za nju i nastaviću da je promovišem" - kaže Katarina za Press i dodaje da bi volela da se ostvari u ulozi majke:

"Naravno da je to san svake devojke pa i moj, ali idemo polako. Mlada sam i nikud mi se ne žuri. Da se naši pitaju, verovatno bi nas do sada deset puta venčali. Ali, mi idemo korak po korak, tako da će na svadbu morati da pričekaju".

Takođe, Kaća kaće da Bane nije sujetan i da mu ne smeta što ga u medijima predstavljaju kao njenog dečka:

"Više sam u medijima od njega zbog posla kojim se bavim, i on je svestan toga. On je od pre godinu i po u medijima, tako da je možda i normalno da ga tako predstavljaju. Njemu to ne smeta jer nije sujetan. S druge strane, on ima svoj posao, voditelj je jutarnjeg programa na stanici Svet plus info, radi kao fudbalski menadžer, "manekeniše"... Bitno je da podržavamo jedno drugog, a kako će nas predstavljati u javnosti, to je manje važno" - izjavila je Kaća i kaže da se ona i Bane često raspravljaju oko sitnica.

"Ne svađamo se mnogo, već smo se navikli. Svađamo se oko nekih sitnica, najčešće oko pranja sudova. Ali, trenuci pomirenja su nam uvek mmm..."

Kako sada gledate na „Farmu" i vašu romansu, koju ste počeli u tom rijalitiju?

"Ni on ni ja nismo verovali da će se roditi ovolika ljubav, jer smo počeli da se upoznajemo tek po izlasku iz rijalitija. Tamo je mnogo teže upoznati nekog, ali ipak sam ga dovoljno upoznala da mu dam šansu da se dokaže u stvarnom svetu. Eh, da nije bilo te „Farme" ne bi bilo ni nas".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>