Svet

Region

Slovenački političari bili klijenti rijaliti zvezde! Urška: Život više nema smisla! (Foto +18)

Starleta Urška Čepin uzburkala je slovenačku javnost. Portal pozareport.si objavio je dva snimka na kojima se vidi kako nekadašnja učesnica rijalitija "Dvor" masira golog muškarca i seksualno ga zadovoljava, za šta na kraju dobija novac. Klipovi su lošeg kvaliteta, pa se ne vidi suma koju je za svoje usluge dobila. Ali to nije sve.

Slovenački političari bili klijenti rijaliti zvezde! Urška: Život više nema smisla! (Foto +18)



"Znam ime i prezime jednog nekadašnjeg predsednika slovenačke vlade koji je odlazio na masažu", rekao je Bojan Požar, koji je objavio snimke, u intervjuu Slovenačkim novinama.

Požar nije želeo da otkrije o kome je reč, a mediji u "deželi" su odmah u priču uvukli Alojza Petrlea, prvog predsednika slovenačke vlade, Antona Ropa, Boruta Pahora, aktuelnog premijera Janeza Janšu, ali i pokojne Janeza Drnovšeka i Andreja Bajuka.

Rop je trenutno potpredsednik Evropske investicijske banke i demantovao je da on ima bilo kakve veze s erotskim masažama Urške Čepin i izvesne Marjete B. Ova druga je baš pomenutog bivšeg premijera navela kao čestog gosta i ispričala da je dolazio petkom uveče, posle rekreacije s prijateljima, i da je obožavao da se s maserkama druži u prostoriji u kojoj se nalazi džakuzi. Inače, za Antona se trenutno vezuje i afera sa švercom "vijagre". Od anketiranih Slovenaca njih čak 60 odsto veruje da je baš on čovek o kojem govori Požar.

Slovenački novinari su iz pouzdanih izvora saznali da je Urškine snimke prodala njena ljubomorna koleginica, s kojom se posvađala, i da među 200 njenih klijenata ima dosta političara, privrednika, sportista i umetnika. Objavljeni video-snimci nastali su 2008. godine na prvom spratu kuće u kojoj se nalazio salon za masažu do novembra prošle godine.

Urška je srpskoj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju "Dvor". Ljubila se i vatala sa Ćemom, omrsili su se i Joca Stefanović, MC Stojan, Deni Boneštaj, a Mitar Mirić je uspeo čak da joj uvuče ruku u gaćice. Po završetku rijalitija najviše se viđala sa Igorom X, bivšim mužem Mine Kostić.



Urška Čepin je za portal slovenskenovice.si izjavila: "Videla sam snimak i veoma sam zgrožena. To mi je neko podmetnuo". Urška je naglasila da se događaja ne seća i da je snimak već predala advokatu i policiji. Ubrzo se oglasila i na Fejsbuku napisavši: "Život više nema smisla", prenosi Kurir.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>