Region

Svet

Saša Kovačević: Nisam zaljubljen (Video)

Iako se donedavno šuškalo da se zabavlja sa koleginicom Natašom Bekvalac, miljenik ženskog dela publike Saša Kovačević kaže da trenutno nije zaljubljen i da je svu energiju usmerio ka snimanju nove pesme.

Saša Kovačević: Nisam zaljubljen (Video)



U pitanju je kompozicija grčkog kantautora i Sašinog prijatelja Mihalisa Hadžigijanisa koji je pre nekoliko meseci imao i koncert u Beogradu.

"Nije u pitanju balada, numera je življa, a publika će najbolje da oceni koliko sam bio u pravu što sam verovao u ovu pesmu i odlučio da je snimim" - kaže Saša za Novosti, dodajući da zasad ne razmišlja o novom albumu jer je teško da se ispromoviše svih devet ili deset pesama koliko ih obično bude na njemu.

"Nikad ne možete da se posvetite svakoj pesmi na najbolji način, tako da bih radije da ”izbacim” maksi singl, i da dve-tri, eventualno četiri pesme, ispromovišem ih najbolje što mogu" - kaže pevač, dodajući da je zadovoljan brojem nastupa koje ima u poslednje vreme.

A, za činjenicu da trenutno nije zaljubljen, odnosno da nema devojku, kaže da ne zna da li je to za pohvalu ili za žaljenje:

"Ponekad je to i dobro, malo da se iživite, da budete opušteniji i smireniji za neke situacije, ali naravno nekada to i nedostaje, tako da ne znam da li da vam se zbog trenutne emotivne situacije žalim ili hvalim" - iskren je Kovačević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>