Ostalo

Sme�no

Studentkinja polila Obamu jogurtom! (Video)

Studentkinja koja se zatekla u "srećnom" kafeu insistirala da se fotografiše sa predsednikom, što njemu nije teško palo, ali kada ga je druga devojka polila jogurtom nastala je drama i priča je postala hit na internetu.

Studentkinja polila Obamu jogurtom! (Video)



Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama je u državi Kolorado dopustio sebi da odahne pa se družio sa mladima u pabu „The Sink“. Studentkinja koja se zatekla u „srećnom“ kafeu je insistirala da se fotografiše sa predsednikom, što njemu nije teško palo, ali kada ga je druga devojka polila jogurtom nastala je prava drama i priča je postala hit na internetu.

Studentkinja Madalin Starkej je zapazila nešto čudno u pabu u kojem je sedela. Učinilo joj se da je videla Obamu, ali kada je bolje pogledala shvatila je da joj se ne pričinjava. Odmah ga zamolila da se fotografiše s njom, a fotka se ubrzo pojavila na društvenoj mreži Twitteru i na Instagramu.

I dok se Obama družio sa studentima ispred puba, dogodila se i jedna nezgoda. Jedna studentkinja je slučajno polila jogurtom Baraka Obamu koji se opraštao s okupljenim mladima i kretao prema svojem blindiranom vozilu.

"Uspela si predsednika da poliješ jogurtom, imaš pravu priču za unuke", poručio je Obama devojci, prenosi ABC News.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>