Region

Svet

Lucija Šalov: Trpela sam batine od Denisa Boneštaja, a ćerka je za njega bila mrtva

Povodom intervjua koji je Denis Boneštaj dao za Svet Plus, a u kome se navodi da devet meseci nije imao kontak sa svojom ćerkicom Isabellom zato što mu se bivša devojka nije javljala na telefon, oglasila se i majka devojčice koja demantuje takve navode pevača i objašnjava šta se zapravo zaista dogodilo.

Lucija Šalov: Trpela sam batine od Denisa Boneštaja, a ćerka je za njega bila mrtvaTekst prenosimo u integralnom obliku, zajedno sa fotografijom koju nam je poslala Lucija Šalov:

"Nakon svih komentara koje sam pročitala na vašem portalu nisam mogla da ostanem ravnodušna, te odlučih da iskažem pravu istinu!

Ovako stoje stvari.. Isabella je Denijevo dite i ako stoji od rodjena na mom prezimenu.

Kad smo se upoznali u Roterdamu otišla sam na litovanje u Crnu Goru (Sutomore) i sve je bilo super. Tako da ne znam odakle mu te gluposti da sam odma sutradan otišla sa njim za CG i da smo počeli zivit skupa.

Kad sam bila u CG bila sam u njegovom apartmanu i sama sam ga plaćala.
A poslje lita sam otišla kući kod svojih u Dalmaciju. Kad su moji saznali skim sam u vezi poludili su jer nismo iste vjere a mislim da svaki roditelj hoće da mu dite nadje partnera iste vjere, a ipak je kod nas bila prevelika razlika muslimana i krišćana.

Deni je nakon par dana došao u Hrvatsku i spavali smo od apartmana do apartmana jer ga moj otac nije tija u kući imat, kad mi je tata otišao za Holandiju pustija nas je u kuću. Nakon toga smo zajedno otišli za Holandiji i nismo znali da sam u drugom stanju, to smo tek u Roterdamu saznali tako da neznam odakle mu priča da smo odlučili da živimo u Roterdamu tek kad smo saznali za moju trudnoću.

Bili smo kod mojih do oktobra te 2009 godine tad smo odlučili da zajedno idemo za Crnu Goru kod njegovih. Tu ideju sam prihvatila kako bi udovoljila svom partneru ali u toj kući meni nije bilo misto! Denijev otac Naser Boneštaj je mislija da je moj tata i da će samnom kako on želi, al ja nisam navikla na takav siromašan način života. Navikla sam od malena da imam šta god poželim od mojih i uvik smo super zivili.

Oko poroda smo se prepirali jer su oni tili da se Isabella rodi u Podgorici a ja u Holandiji di imam svoje osiguranje i bolnice su znatno bolje nego u PG.

Dok sam bila u drugom stanju svašta sam istrpila u toj kući pa čak i batine od Denija!

Vratili smo se kod mojih u Holandiju i bili smo svaki dan zajedno, a to šta kaže da sam ja radila ja uopće nisam radila a on tad uopće nije imao puno posla.

Odlazija je par puta kući jer su mu njegovi puno nedostajali. Kad se Isabella rodila došao je taj dan iz Podgorice i odma sutra dan je išao nazad jer je kaoradija 4 dana za redom a vratija se sa 50 eura nazad. Ja bar mislim ako dobiješ dite da mu kupiš šta triba a ne da ostavljaš svojima sve pare šta si zaradija.

Deni je otišao kad je Isabella imala misec dana al smo se tad još ponekad čuli jer mu nisam branila da gleda svoje dite. Tad sam znala da je stvarno gotovo medju nama.

Ja sam tad odlučila da sve napravim po mom i kako su mene moji odgajala i na lito sam krstila malu Isabellu.

Deni i ja smo se čuli i planirao se vratit al nije znao kako radi svojih. Mislim da je najveći razlog bija da ode da može radit u Sutomore kao svake godine i da ostavi njima šta zaradi.

Kad se Deni vratija poslje krštenja opet smo išli za Roterdam još smo neko vrime živili kod mojih dok se Deni i moja majka nisu posvadjali.

Deni je reka da je spreman da ostane al samo da nadjem stan, sutradan sam odma išla za stan i dobila sam ključeve u roku 3 dana.Stan se triba sredit jer sa malom bebicom ne možes uć u stan koji nije čist i donekle spreman. U to vrime je Deni boravija kod svoje tetke blizu Roterdama.Moji su poslali ljude da nam stan urede al u to vrime je Deni već otišao za Podgoricu i tad je odlučija da me neće zvat neko vrime.

Ja sam u to vrime počela izlazit da zaboravim na sve, a moja mama je išla za Hrvatsku i povela je Isabella, a ja sam išla 3 dana poslje njih. Deni je vidija na Facebook da je Isabella u Hrvatskoj i naljutija se, rekla sam da je može vidit kad sam ja u blizini ipak se bojim za svoje dite.

Razgovor nije bija baš sjajan i svašta smo rekli jedan drugom al kad je reka da je Isabella mrtva za njega kao i ja tu je bija kraj!

Branila sam mu da je vidi i da pita za nju, mislim da bi svaku majku bolilo za svoje dite da otac tako nešto kaže! To nikad nisam mogla razumit i neću, kako god da je bilo medju nama tu Isabella nema ništa stim i ne triba patit radi nas. Deni je poslao dvi poruke na moj mobitel i jednu poruku na Facebook da pita za nju a kaže da se je trudija.

Da je bija pravi otac došao bi da je vidi koliko god da sam ga izbjegavala i prominila broj. Prošlo lito smo se opet počeli čut jer sam mu odgovorila na Facebook nakon 2 miseca i čuli smo se često.U septembru je došao da je vidi sa majkom i tad je "baba" vidila prvi put svoju unučicu. Pitali su me da ostavim Isabellu da spava kod njih al ja to nisam želila jer Isabella njih u stvari nezna.

Pokupili su se nakon 2 dana i otišli kući bez pozdrava al smo se i dalje čuli. Došao je poslje toga još jednom u Hrvatsku sa tetkom i bilo nam je svima super.. Pričali i zezali smo se do kasno.

Tetak mu je razuman i super čovik ali poslje toga je došao opet sa majkom i opet su počele neke prepirke oko Isabelle. Ja nju odgajam i učim po mom i ne želim da se to pokvari u par dana dok su oni bili. Kad je otišao normalno smo se čuli i pričao je sa Isabellom na telefon. Puštala sam joj njegove pisme i zna ko joj je tata al ona još ne može razumit šta to znači jer ga ne vidja stalno.
 
Ima par dana da se nikako nije javljao da je čuje i tad sam čula da piše o meni po novinama, mislim da mene nema šta spominjat a Isabellu ako hoće moze uvik.
Ja sam ga nazvala i pitala u čemu je problem a on je odgovorija da je više neće zvat i da neće doć za njen drugi rodjendan šta je bilo u planu nego kad naraste da sama odluči ako ga želi vidit može ako ne želi da ne triba! Sramota ga je skim ima dite kaže al je zaboravija da nije ni on prekrasan i dobar, ali kakav god da je on, ja ću Isabellu uvik isto volit jer je moja pa i da je on najgori".

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>