Region

Svet

Katarina Živković: Nisam razočarana ali mi je malo žao što nisam prošla! (Video)

Na drugoj večeri "Grand festivala" svoju pesmu predstavila je i Katarina Živković. Katarina je pesmu "Devet meseci" savršeno otpevala, a scenski nastup je bio za sve pohvale, ipak pesma nije prošla u finale, ali Katarina nije zbog toga razočarana. Pitali smo Katarinu da li joj je žao što neće nastupiti u petak na finalnoj večeri festivala i da li ima favorita među takmičarima.

Katarina Živković: Nisam razočarana ali mi je malo žao što nisam prošla! (Video)"Nisam bila razočarana, ali moram priznati da mi je malo bilo žao, što smatram sasvim normalnom reakcijom nekoga ko se takmičio i izgubio. Kada kažem izgubio, u smislu da se nije plasirao u finale jer se žiri nije složio sa tim iz samo njima znanih razloga, ali sam jako zadovoljna nastupom i reakcijom ljudi. Uspela sam publici da prenesem svoju emociju i težinu koju pesma nosi. Zaista sam presrećna što sam uspela da prodrem i do onih srca do kojih je malo teže doći", kaže Katarina za portal Svet Plus i dodaje:

"Što se tiče favorita, ostalo je treće polufinalno veče, pa ću onda da odlučim".

Ukoliko ste propustili poslušajte pesmu Katarine Živković i procenite da li je ipak trebala da se nađe u finalu.Autori: J.B. i Sokol Vuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>