Region

Svet

Ljubav na pomolu: Andrija Milošević u vezi sa Suzanom Perić?!

Poznata kreatorka Suzana Perić i glumac Andrija Milošević, zaplovili su u ljubavne vode, tvrde Perićkine bliske prijateljice.

Ljubav na pomolu: Andrija Milošević u vezi sa Suzanom Perić?!- Suzana je skoro pa svaki dan u restoranu "Kašmir", čiji je vlasnik upravo Andrija Milošević. Njih dvoje se konstantno viđaju, a neretko se mogu čuti i Suzanini hvalospevi na račun poznatog glumca, što mogu da potvrde i druge njene prijateljice - otkriva jedna od kreatorkinih drugarica.

Ona tvrdi da između voditelja "Survajvera" i kreatorke stvar postaje veoma ozbiljna.

- Njihovo poznanstvo datira od pre nekoliko godina, ali su u poslednjih nekoliko meseci baš učestali s viđanjima, pa čak i neupućeni mogu da pretpostave da se radi o romansi. Ipak, još nema javnih zajedničkih pojavljivanja, koja će, kako stvari sada stoje, uskoro doći na red - naglašava sagovornica Kurira.

Glumac je od cele priče potvrdio isključivo poznanstvo s kreatorkom.

- Tačno je da Suzana ponekad svrati kod mene u restoran, kao i sve moje prijateljice, pa je glupo da se od toga konstruišu takve priče, ali već sam navikao na takva tračarenja, pa me ni ovo ne iznenađuje - rekao je ljubazno Andrija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>