Region

Svet

Na koncertu Ane Bekute pevao i Ivica Dačić! (Foto + Video)

Neočekivan tok događaja prethodne noći u Sava Centru, učinio je koncert poznate folk pevačice Ane Bekute spektakularnim i drugačijim od svih ostalih.

Na koncertu Ane Bekute pevao i Ivica Dačić! (Foto + Video)



Pre svega izgled i energija ove pevačice, učinili su ovaj događaj posebnim, a zatim i splet okolnosti koje su se nenadano nizale.

Politički i estradni vrh naše zemlje činio je veliki deo Anine publike. Ministar za infrastrukturu, a i izabranik Aninog srca, Milutin Mrkonjić, Oliver Dulić, Jovan Krkobabić, Ivica Dačić, Slavica Đukić Dejanović, Baki Anđelković, pevačica Vesna Zmijanac, Goga Sekulić, Mira Škorić, Merima Njegomir, Lepa Lukić, Snežana Đurišić, Jovana Tipšin, zatim Predrag Cune Gojković, Hasan Dudić, klavijaturista Miki Dudić, Milan Stanković, Suzana Mančić i mnogobrojna porodica i prijatelji učinili su ovaj događaj još posebnijim za Anu.

U drugom delu koncerta u prvim redovima Milutinu Mrkonjiću i svom protivkandidatu Ivici Dačiću, na iznenađenje mnogh, pridružio se i Boris Tadić.

Kao Anini gosti te večeri na sceni su se pojavili Predrag Živković Tozovac, Šaban Šaulić, Mirjana Aleksić i na kraju samog koncerta Ivica Dačić i Vesna Zmijanac!

Ministar policije i estradna umetnica su na insistiranje Ane Bekute otpevali duetsku pesmu "Kad zamirišu Jorgovani", a od publike dobili gromoglasni aplauz i ovacije.

Ne treba izostaviti jedan od prestižnijih trenutaka na koncertu, a to je iznošenje desetak ogromnih buketa cveća na scenu, namenjenih zvezdi večeri. Moramo priznati lep gest Mrkonjića, Tadića, Dačića i ostalih...

A kako je sve to izgledalo pogledajte i poslušajte!












































Autor: M.R.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>